Rólam

Üdvözöllek!

kreatív, kézműves, blog

Edina vagyok, imádok alkotni, ötletelni és kézműves technikákkal, alapanyagokkal kísérletezni. Egyszerűen szeretek mindent, ami kreatív. Az alkotás öröme engem mindig feltölt. Nagyszerű önkifejezési módszernek tartom, legyen szó ékszerekről, kis szobrocskákról, használati tárgyakról vagy akár lakás dekorációról. Ezekből fogsz itt a blogon találni bőven.

Én azt vallom, hogy ha valamit szívvel lélekkel csinálsz az nem csak a te számodra öröm, hanem másokat is boldoggá tehetsz vele, hiszen szebbé, színesebbé és vidámabbá teheted környezeted és a világot.

Egy nagyon színes, ötletekben gazdag kreatív blogot szeretnék létrehozni, aminek a segítségével te, mint olvasó egy picit betekintést nyerhetsz az én általam alkotott világba.

Már a blog indulása előtt is tartottam kreatív kézműves tanfolyamokat illetve képzéseket, ahol volt szerencsém megtapasztalni, hogy milyen az, amikor valaki a saját keze által készített darabban gyönyörködik, és a büszkeség sugárzik a tekintetéből. Amit ilyenkor én is érzek, az a leírhatatlan öröm és boldogság, hogy mindehhez az érzéshez én segíthettem hozzá valakit.

Így jött az ötlet, hogy elkezdem a saját blogomat írni, ahol meg tudok osztani ötleteket, technikákat, hogy inspirációt adjak ahhoz, hogy te magad is alkoss valamit. Legyen szó saját készítésű ajándékról, az otthonod dekorálásáról vagy egyszerűen a saját magad szórakoztatásáról.

Én magam egy igazi kísérletező alkat vagyok és rengeteg technikára, alapanyagra magam jöttem rá vagy tökéletesítettem ki.Mindig találkozom valamivel, amiből jobbat, egyszerűbbet vagy izgalmasabbat lehet kihozni.

Biztosan fogsz találni számos olyan technikát amivel, lehet eddig még nem találkoztál.Ehhez készítek neked videókat, leírásokat, képeket, hogy a lehető legjobban tudd értelmezni a fogásokat, trükköket.

Ezt az oldalt neked írom, ezért szívesen várok ötleteket, véleményeket, hogy közösen tegyük színesebbé ezt a világot. Küld el kész alkotásaidat, és én lehetőséget biztosítok, hogy megmutathasd másoknak, így a te munkáid is részesei lehetnek egy közös fotóalbumnak, ahonnan bárki szabadon meríthet kreatív ötleteket!

Iratkozz fel a hírlevelemre, hogy ne maradj le semmiről!

Kérlek várj...

Feliratkozom a hírlevélre!

Szeretnék rendszeresen kreatív ötleteket kapni!