Lerántom a leplet és megmutatom, hogy készül a papír Halloween tök a tökéletes Halloween dekoráció.

Korábban már írtam egy leírást arról, hogy miként kell házilag elkészíteni, de ez olyan, amit látni kell és ráadásul meg is ígértem, hogy videó is lesz.

Nos, ne csak ígérgessek itt a vak világba így neki álltam ennek a projektnek.

Az idő nem az én oldalamon állt így sikerült szó szerint eltökölni az időt 🙂 ezért arra az elhatározásra jutottam, hogy ez egy videó sorozat lesz, hogy hétvégén lesz Halloween party akkor ezt még fogcsikorgatva, de el tudod készíteni. De jövőre mindenképpen 🙂

Nálam igen nagy sikert arattak. Igen mert hárman vannak különböző méretben és különböző arcokat öltöttek magukra. Nem kell mondanom, hogy a videóban látott tök a nagyságát illetően felülmúlja az elődeit. Gondoltam jobban látod, majd mit kell csinálni. Nekem egy picit gyorsabb lett volna, ha kisebb, de ez másodlagos. Nekem az a fontos, hogy neked legyen egyértelmű.

Javaslom neked, hogy ha lépéselőnybe szeretnél kerülni, mert most van szükséged erre a Halloween dekorációra akkor olvad, el hozzá az erről irt bejegyzésemet. Ehhez kattints ide.

Ne feledd, hogy ez egy videó sorozat, tehát érdemes lesz feliratkozni a Youtube csatornámra, ha azonnal szeretnél értesülni arról, amikor feltöltöm a következő részt, mert idén már nem cikkezek többet ebben a témában. Szerintem te is egyet értesz velem, hogy most már ideje elővenni a mikulásos és karácsonyos témákat, hogy időben legyünk.

Ha még nem iratkoztál fel a hírlevelemre, akkor itt is megteheted, hogy az imént említett témákról értesíteni tudjalak.

Feliratkozom a hírlevélre!

Nem is tépem, tovább a szám nézzük, meg hogyan készül ez az egyedi Halloween tök.

 

További szép napot!

DinArt

Szólj hozzá!

Kérlek várj...

Feliratkozom a hírlevélre!

Szeretnék rendszeresen kreatív ötleteket kapni!

Ha tetszik a blogom, kövess bátran! :)