Egyszerű de nagyszerű húsvéti dekoráció

Mi jut eszedbe ha azt mondom húsvét? Sok egyéb mellett a nyuszi biztos, hogy szinte mindenkinél el fog hangzani. Én gyerekkoromban nyuszi ünnepnek hívtam és akkoriban még a környezetemben is mindenhol ugyanúgy zajlottak a húsvéti ünnepek. Nem tudom, hogy akkoriban  még nem figyeltem, vagy tényleg megváltozott a Húsvét körül zajló forgatag.

Mostanában egyre többfelé hallani, hogy nem szeretik a húsvéti ünnepeket, mert már régóta nem arról szól mint hajdanán. Így maga a húsvéti előkészületek igen csak megoszlanak az otthonokban, hiszen valaki a mai napig készül festett tojásokkal, viszont van aki már ezzel nem bíbelődik, mondván minek. Egy valami viszont teljesen közös mindkét táborban, és ez nem más mint a húsvéti ételek 🙂 Jó magyar szokás szerint szeretünk jókat enni, és a húsvéti sonkának, kolbásznak, főtt tojásnak kevesek tudnak ellenállni. Nem is kell ellenállni 🙂 Ebből az apropóból kifolyólag, egy olyan húsvéti ötlettel jöttem, ami mindkét tábor igényét kielégítheti. A hangsúly most az ünnepi asztalon lesz. Megmutatom hogyan dobhatod fel azt. 3 szalvéta hajtogatási technikát  mutatok meg, amivel feldobhatod a terítéket és megadhatod a húsvéti alap hangulatot az étkezésnél. Mindhárom nagyon egyszerű és ha már hajtogattál gyermekkorodban csákót vagy papír sárkányt netán csónakot akkor garantáltan sikerülni fog ez is.

Miután számomra a te siker érzeted nagyon fontos ezért úgy döntöttem, hogy mindegyikről rövid videót készítek neked és abban mutatom meg, hogy hogyan kell hajtogatni. Így a lépéseket külön nem fényképeztem most. Magamból indultam ki, én szeretem ilyen fortélyok esetébe a saját szememmel levenni a mozdulatokat. Amennyiben legközelebb szeretnél fázis fotókat is, akkor írd meg kommentben vagy levélben. Ígérem figyelembe fogom venni 🙂

Nem is szaporítom tovább a szót, gyere és nézd meg a húsvéti szalvéta hajtogatás trükkjeit.

Juj, nagyon izgatott és kíváncsi vagyok, hogy neked hogy tetszett ❤

 

Szeretnél értesülni minden új kreatív ötletemről? Akkor nincs más dolgod, mint feliratkozni az oldalamra.

Feliratkozom a hírlevélre!

Most a YouTube csatornára is érdemes feliratkozni, hogy azonnal tudj arról amint a következő húsvéti szalvéta hajtogatási technika felkerül. Ezt megteheted a videó végén a logóra kattintva, vagy a videó doboz jobb alsó sarkán található kis csengőre klikkelve.

Kellemesen húsvéti ünnepeket kívánok!

DinArt

Szólj hozzá!

Kérlek várj...

Feliratkozom a hírlevélre!

Szeretnék rendszeresen kreatív ötleteket kapni!

Ha tetszik a blogom, kövess bátran! :)